Abonnemang på fönsterputsning

Varför inte abonnera på fönsterputsning av utsidorna på era fönster?

Här är några av skälen att abonnera.

  • Tack vare att vi kommer regelbundet så hinner inte smutsen fastna så hårt vilket gör att det går fortare att putsa och då billigare.
  • Eftersom vi dessutom kan samla våra abonnenter geografiskt minskar vi körning vilket sparar tid och det blir då billigare.
  • Eftersom vi kör mindre så hjälps vi åt att värna om miljön.
  • Dessutom är det på utsidan av fönsterrutorna som det blir skitigast.

Fönsterputsning sker varannan månad. Ibland justerar vi så det passar bättre med storhelger d.v.s. vi försöker att inte komma veckan efter midsommar utan försöker putsa före midsommar om det är möjligt.

Vi försöker också ta hänsyn till vädret och därför kan det ibland dröja några extra dagar. Regnar det kan ni inte njuta av rena fönster och är det minusgrader kan vi inte torka bleck och karmar.

Det bästa av allt är kanske att ni inte behöver beställa puts eller vara hemma när vi kommer.

Ni kan beställa fönsterputsning även för invändigt eller andra fönster som ni inte abonnerar på. Detta behöver inte ligga under den vecka Vi kommer utan Ni väljer tid för detta.

Det enda som krävs av er är att vi kommer åt alla fönster eftersom vi inte vet vilken dag och tid vi kommer.

Det är ingen bindningstid på ett abonnemang utan kan avslutas när ni önskar.

OBS! Eftersom vi endast tar in nya kunder som vill ha abonnemang så binder ni er endast till en putsning utvändigt. Om ni första gången vill ha även invändigt så betyder det att vi kommer en gång till för att ta utvändigt, sedan kan ett abonnemang avslutas.

Mendys Fönsterputs
Fönsterputsning i Olofström, Karlshamn, Ronneby, Lönsboda och Tingsryd